6b, Veckans info, 2024-05-19

Mycket glada och spralliga elever kom till skolan idag. De var supernöjda med klassresan! Ett stort tack till alla som hjälpt till för att ge eleverna dessa aktiviteter.

På måndag, den 20 maj, åker 6a och 6b till Lund, för att besöka Lune-dagarna. Vi kommer att åka buss, fram och tillbaka. Det medför att skoldagen börjar kl. 07.40, på skolan. Bussen avgår från Klöxhultsskolan, 07.45.
I Lund kommer vi att besöka Fysicum, där vi kommer att vara med på en fysik- och lasershow. Efter Fysicum fortsätter vi till Biologihuset för en biologishow. Allt avslutas i Vattenhallens lokaler, där det blir en kemishow. Varje aktivitet är ca 60 min.
Från skolan får vi med oss enklare lunch (baguette, dricka och frukt). Eleverna får även ta med sig fika, samt extra dricka. Ta gärna med ett sittunderlag, då vi kommer vara ute och äta vår fika och lunch. De ska bära sin packning mellan de olika aktiviteterna.
Hemresan från Lund är bokad till 15.00. Vi beräknar att vara hemma omkring 16.30. Hör av er om ni har några frågor.

Onsdagen den 22 maj är det åter dags för det årliga KM på Linnéskolan. De elever som ska delta där har fått information får idrottslärare Micke. Tänk på att lämna tillbaka talongen, senast 20 maj.

I stället för det vanliga utvecklingssamtalet kommer vi den här terminen ha öppet hus, tisdagen den 28/5 och torsdagen den 30/5, kl. 13.00-16.00. Då har ni tillsammans med era barn möjlighet att komma och titta igenom de nationella proven. De som önskar kan även, i samband med detta besök, boka ett kortare samtal, på 15 minuter tillsammans med mig. Om ni önskar boka ett samtal, meddela mig senast den 15 maj, via mail, så återkommer jag med en tid någon av ovanstående eftermiddagar.

Camilla & Axel

Läxor mm vecka 21

Måndag 20/5
Vi åker till LUND. Samling 07.40.

Tisdag 21/5
Fr – läxa

Onsdag 22/5
KM –
endast för Alice, Teodor, Emmy, Karl. August, Ayla
Bild –
inlämning

Torsdag 23/5
Öva inför skolavslutningen

Fredag 24/5

Kommande aktiviteter mm

20 maj           LUNE-dagarna, Lund
22 maj           Kommunmästerskap, friidrott
28 maj           Öppet hus; np och eventuellt kortare samtal
29 maj           Vetenskapshuset, Markaryd
30 maj           Öppet hus: np och eventuellt kortare samtal
31 maj           So-prov; Media och minoriteter
7 juni            Lovdag
11 juni          Besök på Linnéskolan
14 juni          Skolavslutning

Det här inlägget postades i 6a veckobrev. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *