4c Info om vecka 23

Jag vet inte hur det gick till, men nu är den i alla fall här…skolavslutningsveckan! Vid den här tiden på året infinner sig alltid lite blandade känslor. Det är härligt, men samtidigt lite vemodigt. Vilket roligt läsår det har varit och vad mycket vi har hunnit med tillsammans! Det ska bli jättekul att få fortsätta jobba med klassen även nästa år och jag ser redan fram emot att få träffa dem igen efter sommaren!

Idag har eleverna fått ta med sig sina sommarlovsböcker hem. Tillsammans med böckerna har jag även skickat med en gul mapp. I mappen hittar ni en utvärdering av de läsförståelsetester som klassen gjort under höst- och vårterminen. Ni hittar även en del annan information kring läsning, lite tips på hur man kan hjälpa sitt barn mm. Det finns även ett arbetsblad med frågor som barnen ska svara på för (minst) en av sommarlovsböckerna och som lämnas in till mig efter sommaren.

Vad händer sista veckan?

Måndag 6/6   Nationaldag (lediga)

Tisdag 7/6   Uppspelning pop-/rockgrupper  kl 10.00

Onsdag 8/6    6:ornas stafett kl 9.15

Torsdag 9/6   Multibrännboll åk 4-5 kl 12.15-14.00

Fredag 10/6    Skolavslutning: Samling i klassrummet kl 8.00, Avslutningsprogram åk 4-6 i idrottshallen 8.30- ca 9.30, rast 20 min, därefter aktiviteter i klassrummet. Skoldagen slutar kl 11.00 (Lunch serveras endast de elever som är på fritids på eftermiddagen).

Eleverna kommer att få städa sina lådor och ta hem en del arbetsmaterial under veckan, så de behöver ha sin skolväska med sig även om de inte har någon läxa. Vi kommer att samla in alla läroböcker, så tänk även på att ta med ev böcker som ligger hemma.

Nästa år kommer vi att flytta till ett nytt klassrum, var det blir kommer jag att meddela på torsdag när beslutet är helt spikat (vis av förra årets överraskning vill jag inte gå händelserna i förväg…).

Nästa termin börjar den 22 augusti. Övriga läsårstider 2016/17 hittar ni här:

http://www.almhult.se/toppmeny/barnutbildning/grundskolagrundsarskolafritids/sidorsomlankasin/lasarstider.4.40681f1210df5380876800010385.html

Trevlig sommar!

Cissi

 

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *