Läxor mm till vecka 12

Måndag          Idrott, Bibeläventyret

 

Tisdag

 

Onsdag          Engelska: Återberätta ”The fireboy” Classbook s 46, med hjälp av bilderna samt stödord i skrivboken (Lyssna gärna igenom texten fler gånger på studentlitteratur.se/mina sidor. Gå in på övningar, chapter 19, listen and understand.), Idrott

 

Torsdag          Svenska: Läsläxa + uppgift i skrivboken, So: Begrepp (troende, religiös, tradition, högtid, helig, heliga böcker, gudstjänst) Samtliga förklaringar till begreppen finns i religionsboken s 5-6.

 

 

Fredag           Långfredagen

 

 

Veckan efter påsklovet kommer vi ha en NO-diagnos på kap ”Vatten och luft” (fredag vecka 14). Repetera och kolla måldokumentet för att se vad man ska kunna.

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.