4c, info och läxor till v 18

Hej!

Nästa vecka är det kort vecka, men vi har mycket på programmet! På måndag kommer vi att göra andra delen på läsförståelsetestet (DLS) på eftermiddagen. Under nästa vecka kommer vi även genomföra ett mattetest, liknande det test som gjordes i början av höstterminen. Testet genomförs med kommunens samtliga åk 4 elever, någon gång under april-maj. På tisdag morgon är det KIF-möte samt fritidsmöte för klassens representanter.  Onsdag morgon är det dags för simning. Samling sker utanför skolan kl 8 och sedan cyklar klassen till Haganäs tillsammans med personal från skolan. Glöm inte badkläder, handduk, cykel och cykelhjälm.

Eftersom eleverna är lediga på torsdag och fredag kommer läsläxan denna vecka att bli till onsdagen istället.

Läxor mm till v 18

Måndag 2/5    Läsförståelsetest, idrott, målmappen skickas hem.

Tisdag 3/5     NO: s 80-83 + träna begreppen i skrivboken (barrskog, bottenväxt, brunvattensjö, fjällsjö, inlandsis, klarvattensjö, myrmark, näringsfattig, näringskedja, plankton, slättsjö)

Onsdag 4/5    Svenska: läsläxa + uppgift i skrivboken, Engelska: prov kap 11-19 (se måldokumentet för mer info om vad man ska kunna), SO: kunna begreppen (orsak, konsekvens, samhälle, lagar, normer, regler), Simning, målmappen återlämnas.

Torsdag 5/5    Kristi Himmelfärds dag

Fredag 6/5    Lovdag

måndag skickar jag hem mappen med målboken samt två prov (NO-diagnos “Vatten och luft” samt matteprov kap 6-8). Jag vill att ni skriver på proven så jag vet att ni fått se dem. Ni får även gärna titta igenom de nya måldokumenten samt utvärderingarna i målboken om ni vill. Mappen återlämnas till skolan onsdagen den 4/5.

Trevlig helg!

Cissi

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.