Wild kids

I början av april skickade vi (Freja och Melanie) in en ansökan till Wild Kids 2016 som går på barnkanalen. I brevet svarade vi på frågor som de ställt på Internet. Efter ett litet tag så fick vi ett samtal från dem. De sa att vi skulle komma på intervju.

Måndagen den 2 maj åkte Freja på intervju i Malmö och tisdagen den 3 maj åkte Melanie på intervju i Göteborg. Väl på plats fick vi en tjock blankett som vi fyllde i. Därefter gick vi in i ett rum där vi ensamma blev intervjuade. Efter det var intervjun avklarad.

Freja & Melanie som spänt väntar på om de gått vidare i uttagningen.

Freja & Melanie som spänt väntar på om de gått vidare i uttagningen.

Det var cirka 5 000 barn som ansökte och ungefär 500 av dem kom på intervju. Cirka 50 av de 500 kommer på slutcastsing på Kolmården och av dem får 10 vara med om DET STORA ÄVENTYRET som vi hoppas att vi får vara med om.

Av: Freja och Melanie i klass 4b

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.