4c, Info och läxa till v 20

Ett stort tack till alla för den trevliga klassträffen i Taxåsklint! Malin hälsar också och tackar alla så mycket. Det var roligt att så många kom! Jag vill samtidigt passa på att tacka dig Malin, som hade ordnat det hela. Bra väder hade du också lyckats ordna, men myggen hade du inte behövt bjuda in 😉

Imorgon fredag ska vi ge oss ut på skolgården och städa en liten stund innan lunch, så att vi får det lite extra vårfint. Det innebär bl a att slänga bort lite småstenar från gården och parkeringen, plocka skräp mm. Om man har arbetshandskar får man gärna ha med sig det, även reflexväst kan vara bra.

På måndag nästa vecka tänkte Britt-Marie och jag ta med klassen ut för att titta efter lite vattenlevande djur och insekter. Efter idrotten tar vi med oss håvar, luppar, burkar och annat och promenerar gemensamt bort till Arnolds park nere vid kyrkan. Vi stannar där fram till lunch. Eleverna får gärna ha med sig en liten fika.

Den 30/5 är det dags för kommunmästerskapen i friidrott. Mer information om det kommer så småningom.

Läxor mm

Måndag 16/5     Idrott, fältstudier (ta med fika)

Tisdag 17/5

Onsdag 18/5   Engelska: arbetsblad “Do”

Torsdag 19/5   Svenska: Läsläxa+uppgift, SO: omläxa

Fredag 20/5    Matematik: Multiplikationstabellerna + arbetsblad

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.