4a info v. 23

Nu stundar skolavslutningen och det är dags för oss att summera detta spännande, utvecklande och kunskapsberikande läsår som vi haft tillsammans. Ni har fantastiska barn som skänker oss alla mycket glädje, positiva förväntningar och utmaningar. Jag känner mig stolt över att få vara med och leda denna utveckling tillsammans med övriga undervisande lärare och resurser i klassen. Men nu väntar ett efterlängtat sommarlov. Passa på och njut i massor! Ha ett riktigt underbart sommarlov och hoppas att alla får njuta av ett underbart badväder.

På tisdag kl 10.00 kommer alla elever i fyrorna att ha uppspelning för varandra i sina pop-/rockgrupper. Det ska bli spännande att höra vad de lärt sig på den korta tid de haft att träna.

På tisdag kommer eleverna få ta med sig sina sommarlovsböcker hem. Tillsammans med böckerna har jag även skickat med en mapp. I mappen hittar ni en utvärdering av de läsförståelsetester som klassen gjort under höst- och vårterminen. Ni hittar även en del annan information kring läsning, lite tips på hur man kan hjälpa sitt barn mm. Det finns även ett arbetsblad med frågor som barnen ska svara på för (minst) en av sommarlovsböckerna och som lämnas in till mig efter sommaren.

Läsårets sista vecka:

Måndag 6/6   Nationaldag (lediga)

Tisdag 7/6   Uppspelning pop-/rockgrupper  kl 10.00

Onsdag 8/6    6:ornas stafett kl 9.15

Torsdag 9/6   Multibrännboll åk 4-5 kl 12.15-14.00

Fredag 10/6    Skolavslutning: Samling i klassrummet kl 8.00, Avslutningsprogram åk 4-6 i idrottshallen 8.30- ca 9.30, rast 20 min, därefter aktiviteter i klassrummet. Skoldagen slutar kl 11.00 (Lunch serveras endast de elever som är på fritids på eftermiddagen).

Eleverna kommer att få städa sina lådor och ta hem en del arbetsmaterial under veckan, så de behöver ha sin skolväska med sig även om de inte har någon läxa.

Nästa år kommer vi att flytta till ett nytt klassrum, var det blir kommer jag att meddela på torsdag när beslutet är helt spikat.

Nästa termin börjar den 22 augusti. Övriga läsårstider 2016/17 hittar ni här:

http://www.almhult.se/toppmeny/barnutbildning/grundskolagrundsarskolafritids/sidorsomlankasin/lasarstider.4.40681f1210df5380876800010385.html

Trevlig sommar!

Camilla

 

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *