5c, veckoinfo 160916

Hej!

Jag vill börja med att påminna om föräldramötet den 27/9, se separat inbjudan i förra veckans info. Jag är tacksam om ni anmäler om ni kan komma eller inte, antingen genom att lämna in den ifyllda talongen eller genom att maila mig (cecilia.winlund@almhult.se.)

WANÅS 22/9

Torsdagen den 22/9 tar vi bussen till Wanås för en dag i Kulturparken, som en del i projektet Världens hem. Vi blir guidade längs slingrande stigar under bokskogens tak och får upptäcka flera olika konstverk, genom att titta, känna och lyssna! Vi kommer även att få delta i workshops.

Vi är utomhus hela dagen och behöver kläder därefter, framförallt bekväma skor.

Skolan bjuder på lunch, men eleverna ska ha med något att äta på (papptallrik eller lunchlåda) samt bestick och mugg.

Egen fika är att rekommendera (ej läsk och godis).

Bussen avgår från portalen direkt på morgonen. Vi samlas där kl 07.55. Vi är tillbaka lagom till skoldagens slut.

Läxor mm v 38

  • Måndag 19/9
  • Tisdag 20/9     Idrott
  • Onsdag 21/9    Uppdrag på elevspel.se (gör uppg 1 och den sista), SO-test “Norge” (eleverna har fått lappar med fakta som de ska kunna)
  • Torsdag 22/9   Wanås slott (ta med något att äta på, bestick och mugg)
  • Fredag 23/9     Sv – läsläxa + uppgift (skriva sammanfattning av ett kap) No-diagnos “Europas sista vildmark?” (se måldokumentet för närmare beskrivning av vad man ska kunna) Vi har gjort en fördiagnos den här veckan ( “Har du koll på?”). Eleverna behöver endast repetera det som de var osäkra på där.
GDE Error: Requested URL is invalid
Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.