5c, veckoinfo 161014

Hej!

Jag kommer att börja med utvecklingssamtalen efter höstlovet. Under nästa vecka skickar jag ut de tider jag bokat in och precis som tidigare önskar jag att ni i första hand försöker byta tider med varandra eller byter till någon av reservtiderna om ni inte kan komma på er bokade tid. Vi kommer att förbereda samtalet i skolan genom att eleverna får fundera över och skriva ner sina tankar kring studieteknik, självkänsla, trivsel och kunskapsutveckling. Ni kommer inte att få hem några omdömen inför höstens utvecklingssamtal, då det numera endast görs en gång per läsår. Målboken kommer att finnas till hands om ni vill titta i den.

Matteläxan gör eleverna på https://www.bingel.se/bingel/login/ Skolkoden är 1175 och övriga inloggningsuppgifter har de själva skrivit in i sin loggbok eller fått på ett papper från mig.

Läxor mm till vecka 42

  • Måndag 17/10
  • Tisdag 18/10        Idrott, KIF-möte
  • Onsdag 19/10       Ma – uppgift på www.bingel.se, SO – test Finland, NO – komplettering diagnos (gäller endast meddelade elever)
  • Torsdag 20/10      Sv – läsläxa 40-50 sidor, Eng – uppdrag på studentlitteratur.se
  • Fredag 21/10         NO – s. 32-33 (veta var lever och njurar sitter, vilka funktioner de har och hur de samarbetar, förklara hur kroppen blir av med ämnen vi inte behöver)
Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.