Info 5b 2017-01-28

Hej!

Efter en intensiv, rolig och spännande vecka är det dags för helg och vila innan vi nästa torsdag åker till Växjö igen för att tävla i Vi i femman. En stor eloge till alla barn (och föräldrar) som skötte sig utmärkt när vi var i Växjö!

På torsdag gäller samma tider som i tisdags, dvs att vi samlas vid portalen kl 14.40 för avresa till Växjö kl 14.45. Kl 17.00 börjar semifinalen och beräknad hemkomst är cirka kl 19.15. Glöm inte att ta med rejäl fika.

Idag hade vi besök av Anna Lilliequist som är nyhetschef på tidningen Smålänningen. Hon berättade om vad för olika arbete man kan ha om man jobbar på en tidning, hur och vad en reporter gör, hur en artikel skrivs och framför allt svarade hon på en massa frågor från barnen.

 

 

 

På tekniken håller barnen för fullt på med att bygga sina rörliga djurmodeller och det är ett mycket uppskattat jobb. Här är några bilder från torsdagens lektion

Slutligen vill jag påminna samtliga vårdnadshavare att fylla i Skolenkäten på datorn. I Skolenkäten svarar ni på frågor som handlar om era barns utbildning och skolmiljö. Resultatet blir ett underlag inför den tillsyn Skolinspektionen kommer att genomföra på Klöxhultsskolan.  Barnen har fyllt i enkäten idag.

Vecka 4
Måndag:

Tisdag:
Onsdag:
Diktamen
Intervjun klar
Torsdag:
Mattediagnos kap 6
Vi i femman i Växjö
Fredag:
Eng – kap 12 (läsa/lyssna), verbfraser (stencil), rep frågeorden (allt finns även på studentlitteratur.se som veckans uppdrag)

Inplanerade aktiviteter:

2/2 Vi i femman i Växjö. Samling portalen kl 14.40. Rejäl fika

Mvh

Anette

 

 

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *