5a, Veckoinfo 2017-03-24

Äntligen är våren på gång! Det är kallt på morgonen och varmt fram på dagen, svårt att ta rätt kläder. Men glada och rosiga barn möter oss när rasten är slut. Några påminde om att det i helgen är dags att ändra klockan. Hur var det nu?? Ska man dra fram eller tillbaka? Ett talesätt säger att vi tar fram trädgårdsmöblerna på våren, alltså drar vi fram klockan på våren.

Många elever har önskat att få sälja majblommor. Första dagen att sälja majblommor är 6 april, först den dagen lämnas blommorna ut. Ett tips är att redan nu fråga och ta upp eventuella beställningar.

Hem

Snart är det dags för terminens utvecklingssamtal. Nedanför hittar ni en lista över tiderna för samtalen. Om ni inte kan komma den föreslagna tiden önskar jag att ni antingen byter tid med någon annan eller bokar någon av reservtiderna. Meddela mig vilken tid ni önskar byta till. Denna gång kommer barnen att få omdömen i samtliga ämnen och samtalets fokus kommer att ligga på vad eleven kan i förhållande till kunskapskraven, vilket som är nästa steg i utvecklingen och hur eleven kan göra för att nå dit.

Download (DOCX, 24KB)

Elever i åk 3 på Barn- och fritidsprogrammet på Haganässkolan anordnar ett disco för alla elever i årskurs 3-5. Se mer information nedan.

Download (PDF, 141KB)

Vecka 13
Måndag 27/3
musik, idrott, bild, Läxhjälp
Tisdag 28/3 Läsläxa – läsa ut boken och uppgift till
Onsdag 29/3 idrott
Torsdag 30/3 Sv – diktamen “Kärlek”, Eng – fraser på stencil
Fredag 31/3

Planerade aktiviteter:
18/4 Studiedag
24/4   Konsert för åk 5 i Haganäs aula
25/4   Vernissage åk 4-6 för alla intresserade kl 14-16
3/5   Första hjälpen-dag åk 5 (nytt datum)
11/5   Friluftsdag åk 4-6
13/5   Kommunmästerskap i friidrott åk 4-6

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *