6b, veckoinfo 2017-09-01

Vi har nu fått besked om att klassens resa till Kolmården blir under våren och det blir ju en fin avslutning på mellanstadiet. Jag har några idéer när det gäller resan och jag tänker att vi tar det som en punkt på föräldramötet.

onsdag är det simning i Haganäs på schemat. Vi cyklar från skolan kl 13.50 och är tillbaka runt 15.30. Det innebär att man behöver ha med sig cykel och hjälm samt badkläder.  När det gäller ”bussbarnen” får de åka bil till och från simhallen så att de hinner med bussen hem.

Klassen kommer den 18 september åka till Huseby för att titta på utställningen Teknik, då, nu och imorgon. Vi kommer att vara där hela dagen, vilket innebär att vi har med oss lunch från skolan. På eftermiddagen ska vi vara ute i naturen, så kläder efter väder gäller. Jag återkommer med mer information.

Idrottslärare Mikael har startat ett instagramkonto #kloxhultskolanidrott för den som är intresserad av vad som händer och sker på idrottslektionerna.

Vecka 35
Måndag
:
Tisdag: No: s 8-13 i läroboken
Onsdag: Sv: Kensukes rike kap 3-4 + uppgifter
Simning i Haganäs
Torsdag: Eng: Lyssna på texten E.T – The extra-terrestrial minst fem gånger + lära sig                          minst tre meningar (löspapper)
Fredag: Diagnos matte kap 1

Inplanerade aktiviteter:
2/9      Sommarlovsboken på biblioteket
6/9      Simning
13/9    Skoljoggen
18/9    Huseby
26/9    Föräldramöte
28/9    Studiedag

Det här inlägget postades i Läsåret 2017/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *