6c, veckoinfo 170901

Klassen har fått en simtid redan nästa vecka på måndag den 4/9. Det innebär att de behöver ha cykel och hjälm samt badkläder med sig. Jag ber om ursäkt för att denna info kommer i sista minuten, men ibland går allt väldigt snabbt. Vi har kollat av  hur det ser ut med tillgång till cyklar idag. Det finns två lånecyklar på skolan och de är nu prel.bokade av två av eleverna (de vet vilka det gäller). Övriga verkade kunna ta med sig cykel. Vi kommer att cykla från skolan kl 13.55.

När vi ändå är inne på idrotten så kan jag passa på att tipsa er om att Mikael, vår nya idrottslärare, startat upp ett instagramkonto: kloxhultskolanidrott där ni har möjlighet att ta del av lite av det som händer på idrotten.

I flödet här på bloggen kan ni läsa om att sexorna även i år kommer att delta i projektet “Mot nya höjder”. Gå gärna in på första sidan för att läsa lite mer om vad det innebär. Torsdagen den 27 september kommer vi att besöka Huseby hela dagen för att titta på utställningen Teknik – då, nu och imorgon. Mer info kommer längre fram.

Läxor mm till vecka 37

Måndag 4/9      Simning (cykel, hjälm, badkläder)
Tisdag 5/9       Elevråd
Onsdag 6/9     
Sv – läsläxa s.56-104 + uppgifter på stencil (personbeskrivn, miljöbeskrivn, och beskrivn av känsla/stämning)
Torsdag 7/9      Eng – lyssna på texten E.T.-The extra-terrestrial (s.13-14) minst 5 ggr. Lär dig minst 3 av meningarna (stencil)
Ma – kunna förklara matteorden på s. 6
Fredag 8/9         Idrott

Viktiga datum:
2 september – Avslutningsfest sommarlovsboken, Älmhults bibliotek
4 september – Simning, Haganäs
11-15 september – Skolfoto (mer exakt tid och datum kommer)
1
3 september – Skoljoggen kl 09.00
26 september – Föräldramöte 18.00-19.30
27 september – Besök på utställning i Huseby (Mot nya höjder)
28 september – Studiedag
5 oktober – Prov i Geografi (Europas länder)
6 oktober – Simning, Haganäs

 

Det här inlägget postades i Läsåret 2017/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.