6b, veckoinfo 2017-09-15

Hej!

I matten har vi nu gått in på kapitel 2 som handlar om procent och sannolikhet. (Se måldokument). Förra fredagen hade vi diagnos på kapitel 1 och matteläxan till nästa vecka är sådant man behöver träna mer på.

På svensklektionerna har alla gjort varsin bok- och författarpresentation i Office Sway och dessa ska redovisas tillsammans med ett muntligt framförande nästa vecka. Efter att ha sett glimtar av presentationerna ser jag med spänning fram emot detta.

På måndag är det som jag tidigare informerat om, dags för resa till Huseby bruk. För att kunna äta den från skolan medhavda lunchen måste alla ha med sig tallrik/matlåda samt bestick. Eftersom vi ska vara ute hela eftermiddagen är det kläder efter väder som gäller. Vi kommer till skolan igen strax innan klockan tre så det blir en lite längre skoldag än vanligt och bussbarnen tar denna dag sena bussen hem.

Flickorna har idag fått hem ett brev från skolsköterskan med information om hpc-vaccinering. Detta ska återlämnas till skolsköterskan senast den 22/9.

Vecka 37
Måndag
:
Huseby heldag

Tisdag:
No: s 17 – 23 i läroboken
Bibliotekstid

Onsdag:
Sv: Kensukes rike kap 7 -8 + uppgift
Halva klassen redovisa Sway

Torsdag:
Eng: Se film enligt länk på studentlitteratur.se

Fredag:
Ma: läxa på löspapper
Halva klassen redovisa Sway

Inplanerade aktiviteter och skolarbete:
18/9    Huseby
22/9    Senast lämna tillbaka lapp om hpv
26/9    Föräldramöte
28/9    Studiedag
29/9    Test länder och huvudstäder
2/10     Prov matte kap 1 + 2
6/10     Prov Europa
9/11      Prov hkk

 

Det här inlägget postades i Läsåret 2017/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.