Tack 4c!

Hej!

Stort tack för en riktigt härlig termin och för den fina julgåvan jag fick i går!

Varje år brukar jag tycka att tiden går snabbare och snabbare, men jag har aldrig varit med om en hösttermin som tagit slut så fort. Tiden brukar gå fort när man har roligt och ordet roligt tycker jag är mycket passande när jag summerar första terminen tillsammans med barnen i 4c!

Jag är så stolt över alla elever och tycker alla gör fantastiska insatser! Vi har också på en relativt kort tid blivit en klass med stor gemenskap där vi tar hänsyn till varandra och varandras olikheter och detta är en förutsättning för att man ska våga testa nya saker, misslyckas och utvecklas.

Vi har nu knutit ihop säcken över de flesta arbetsområden och terminen har utvärderats. Vi kan se tillbaka på en rolig, intensiv och lärorik termin där lärande har skett på en mängd olika sätt, kunskaper har redovisats och vi har varit iväg på intressanta och lärorika utflykter.

Jag vill önska er alla en riktigt God Jul & Ett gott Nytt År och så ses vi igen den 8 januari!

Anette

Läxor mm till vecka 2 2019                                 

Måndag 7/1
Studiedag

Tisdag  8/1
Idrott inomhus

Onsdag 9/1
Idrott inomhus
Sv:
Du ska läsa tre kapitel i Danny bäst i världen. Det gäller ”Taxin”, ”Hemma igen” och ”Vyssan lull, vagnen av fasaner full”. Tänk på att dela upp läsningen på flera gånger. När du har läst färdigt ska du vara Spågumman och gissa hur boken kommer att sluta och motivera varför du tror så. Tänk på stavningen, stor bokstav och skiljetecken.

Torsdag 10/1

Fredag 11/1
Ma: Multiplikationstabell 9 (0-10)

http://www.multiplicera.se/
https://www.multiplikationstabellen.se/
https://www.mathsisfun.com/numbers/math-trainer-multiply.html.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *