4a, veckobrev 190215

Den här veckan har det varit vänliga veckan och vi började den med att samla en massa tips tavlan kring hur vi kan vara vänliga mot varandra här i skolan. Uppdraget var sedan att försöka göra så många vänliga handlingar som möjligt under veckan. Klassen har varit väldigt flitiga! I går torsdag, firade vi därför Alla hjärtans dag med lite extra gott!

I veckan har eleverna även redovisat sina egenkomponerade låtar på musiklektionen. Klicka gärna på länken för att ta del av arbetet och lyssna på låtarna. https://musikkloxhult.blogspot.com/2019/02/musik-kansla-4a.html

Hoppas alla har sett att jag mailat ut vårens utvecklingssamtalstider! Flera var snabba på att byta tider, så schemat är redan ganska förändrat. Om det är någon mer som behöver byta tid, så hör av er så kan jag skicka de aktuella reservtiderna.

Vi vill också ännu en gång uppmana alla som inte svarat på skolinspektionens enkät att ta några minuter och göra det! Hittills har ca 30% av föräldrarna i åk 4-6 varit inne och svarat. Följ nedanstående länk för att komma till enkäten.

https://svara.origogroup.com/skolinspektionen/vh/VKsNjc

Nu hoppas jag att alla får ett superhärligt sportlov! I klassen fanns det många olika saker att se fram emot på lovet, allt i från sovmorgnar, bakning, spelvecka med familjen, skidåkning, bowling och skridskoåkning till att besöka kusiner och mycket, mycket mer.

Ha en bra vecka!

Läxor mm till vecka 9

Måndag 25/2
Läxhjälp kl 14.15

Tisdag 26/2
Idrott

Onsdag 27/2
Läxhjälp kl 14.15

Torsdag 28/2
Ma
– stencil ”bråk”
Sv– läsförståelsetext ”Peter och Petra”. Svara på frågorna i de två översta rutorna (ej den röda), skriv svaren i läsloggen.

Fredag 15/2
Idrott


Kommande aktiviteter mm


Vecka 8                               Sportlov
Vecka 16                             Påsklov
5 mars                                 NO-prov ”Vatten och luft”
23 april                                Studiedag
1 maj                                   Lovdag
31 maj                                  Studiedag
7 juni                                   Studiedag

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *