4c, veckobrev 20190605

Idag har eleverna fått veta att vi nästa läsår kommer att byta klassrum till ett som ligger i den andra korridoren, med namnet Regnbågen. Vi har också tittat in i det och kollat det nya kapprummet och var man ska gå in någonstans. I och med att vi byter korridor ska de skåp vi har i dag tömmas och städas ur. Eleverna ska lämna sina skåpnycklar på tisdag den 11/6 och om man inte hittar sin nyckel får man betala 100 kr.

På tisdag ska även samtliga läromedel lämnas tillbaka så det kan vara bra att göra en extra koll hemma att ingen bok ligger hemma.

På bloggens första sida hittar ni ett inlägg om sommarlovsboken som jag gärna vill att ni tar del av. http://kloxhult46.vibloggar.nu/2019/06/02/sommarlovslasning/. Jag tror att alla i klassen nu har lånat minst 5 sommarlovsböcker och det har varit ett stort intresse för att ge boktips och att låna. Det ska bli spännande att se hur många e-vykort med bokrecensioner jag får i sommar.

På onsdag kommer vi att ha en utedag tillsammans med alla fyrorna. Vi går på en liten utflykt till Arnolds park (vid kyrkan) på förmiddagen. Där kommer vi att dela upp oss på tre olika aktiviteter med fokus på SO/NO/samarbete. Därefter tar vi oss tillbaka till området utanför skolan och grillar korv tillsammans.  Efter lunchen håller vi till på skolgården och har en gemensam aktivitet. Denna dag slutar vi alla kl 13.00. Vi kommer vara ute hela dagen, så det är viktigt att ha kläder efter väder och bra skor att gå/springa i. Lunchen får vi från skolan, men eleverna får gärna ha med sig en fika till förmiddagspasset.

På fredag är det dags skolavslutning. Vi börjar som vanligt kl 08.00 och träffas då i klassrummet en kort stund innan det är dags att gå till idrottshallen för att titta på sexornas avslutningsföreställning som börjar kl 08.30 och håller på ca 45 min. Efter föreställningen tar vi en rast och träffas sedan i klassrummet för vår avslutning tillsammans i klassen. Skoldagen slutar kl 11.00. Lunch serveras endast till de som är kvar på fritids.

Vecka 24

Måndag 10/6

Tisdag 11/6
Lämna skåpnyckel och läroböcker

Onsdag 12/6
Utedag – kläder efter väder, bra skor, fika, alla slutar kl 13.00

Torsdag 13/6

Fredag 14/6
Skolavslutning

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *