5a, veckobrev 200403

Idag var jag äntligen tillbaka i skolan och fick träffa klassen igen! Det blev lite längre frånvaro än det var tänkt från början, eftersom även dottern fick ont i halsen och behövde vara hemma från skolan några dagar.

Måste bara säga att jag har världens bästa elever och världens härligaste klass! I onsdags när jag fyllde år fick jag en liten filmsnutt skickad till mig från vikarien, där de sjöng för mig och blev såå glad och rörd. Men det var inte nog med det, för idag hade de fixat och donat på lunchrasten och överraskade mig verkligen när de hoppade fram i ett helt mörklagt klassrum den sista lektionen. Dekorationer, presenter och fika hade fixats i mängder, man kunde nästan tro att jag fyllde jämnt en gång till. Tusen, tusen tack till er alla fina!

Nu önskar jag er alla ett skönt påsklov och håller tummarna för att ni håller er friska och får njuta av lite fint vårväder.

Veckan efter påsk är det dags att börja med idrott ute. Tänk på att ha varma kläder med om vädret blir kyligt.

Läxor mm vecka 16

Måndag 13/4 Annandag påsk
Tisdag 14/4 Studiedag

 

Onsdag 15/4 Idrott ute

 

Torsdag 16/4 Eng: Komplettera  test i läsförståelse, hörförståelse och skriftlig uppgift för de elever som missat någon del pga frånvaro.

 

Fredag 17/4  

 

 

Planerade aktiviteter

Vecka 15 Påsklov
14 april Studiedag
8 maj Ma-prov kap 3 ”Mätning”
22 maj Lovdag
12 juni Skolavslutning

 

Det här inlägget postades i 5a veckobrev. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *