Tack för en härlig termin, 4B!

Tack för en härlig termin, 4B!

Nu är det dags att sammanfatta denna härliga termin. Tänk så fort den har gått! Tillsammans har vi jobbat med flera olika moment. Mest kommer vi nog ihåg de tillfällen då vi har haft möjlighet att göra saker utanför klassrummet. Första minnena är från OK Elmes klubbstuga. Där bjöd Sophie, Simon och Madde på blandade aktiviteter. Godast var nog blåbären.
Under hösten har klassen även fått simundervisning. Under några veckor blev det mycket simning. Axel, Bettan och Madde var med de flesta gångerna, men även jag fick möjligheten att följa med ett par gånger. Det var mycket som avslöjades under dessa resor.
Återkommande aktiviteter har under hösten varit de olika områdena till Mot Nya Höjder. Vi har kunnat besöka IKEA museum, göra uppdrag i klassrummet, åka till Markaryd och till sist även få vara med om belöningen.
Terminens sista två dagar var lite annorlunda. Igår, måndag, hade vi Solidaritetsdag tillsammans med de övriga fyrorna. Eleverna fick då lära sig mer om barnkonventionen, om att fly från sitt hemland och om att bry sig om varandra. Detta varvades med lite pyssel, julutmaningar och sång.
Idag har vi tillsammans spelat olika spel. Schack, skip bo, rummy, tre i rad, spökhuset och några andra spel. Dessutom samlades alla fyror för att tillsammans sjunga den sång som de lärde sig igår, på solidaritetsdagen. Resultatet ser ni nedan.
Därefter blev det filmmys och lite gott. Vi passade även på att öppna de sista luckorna i adventskalendern och även plocka ner de sista julklapparna. Vi hade även liten final för Bäst i test-jul. Då fick vi njuta av de musikvideorna som eleverna spelade in i fredags samt läsa upp de juldikter som de i grupp fick skriva.

https://www.youtube.com/watch?v=xm7n3NKbO4c

Nästa termin börjar tisdagen den 11 januari kl. 08.00. Övriga läsårstider, lovdagar och studiedagar finns nedan.
Vårtermin
Tisdag 11 januari – fredag 10 juni 2022
Sportlov vecka 8
Studiedag onsdag 16 mars
Påsklov vecka 15
Lovdag fredag 27 maj

Till sist vill vi, Axel och jag, rikta ett stort tack till alla elever och föräldrar för den här terminen! Vi vill även passa på att tacka för de fina julgåvorna, samt önska er alla en härlig och skön julledighet!

God Jul & Gott Nytt År!
Camilla & Axel

 

 

 

Det här inlägget postades i 6b Veckans info. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *