Utvecklingsmingel vecka 20

På Klöxhultsskolan vill vi gärna ha god dialog med er vårdnadshavare kring ert barns utveckling. Ett led i detta är att under varje termin erbjuda digitala utvecklingsmingel, med övriga undervisande lärare. Det innebär att du som vårdnadshavare erbjuds ett kortare samtal om max 15 minuter med ämneslärare.

Detta kommer ske under vecka 20. Syftet med minglet är att vi vill försöka vara än mer informativa och tillgängliga samt att du som vårdnadshavare ska ha möjlighet att få information utöver den du får vid utvecklingssamtal med mentor.

Är du som vårdnadshavare intresserad av denna möjlighet skickar du e-post till berörd lärare. Kontaktuppgifter och ämne finner du nedan. Märk ditt mail med utvecklingsmingel. Läraren kommer sedan skicka en inbjudan via Teams med en tid.

Mikael Åkesson, mikael.akesson@almhult.se (idrott 4a,b,c)
Annica Bengtsson, annica.bengtsson@almhult.se (textilslöjd 4a,b,c)
Jonny Grönlund, jonny.gronlund@almhult.se (träslöjd 4a, b, c)
Fanny Nilsson, fanny.nilsson@almhult.se (bild 4a, b, c)
Linda Rosquist, linda.rosquist@almhult.se (no 4b, c)
Patrik Rozijan, patrik.rozijan@almhult.se (so 4a)
Kamar Shikh Abdo kamar.shikh-abdo@almhult.se (eng 4b,c)
Nathanael Crona, nathanael.crona@almhult.se (mu 4a, b, c)

Det här inlägget postades i 5a Veckans info, 5b Veckans info, 5c Veckans info. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *