4c, Veckans info 22-06-03

Jag vill börja med att tacka klassföräldrarna som ordnade en trevlig grillkväll i tisdags. Det var roligt att se och träffas i verkligheten efter att bara setts via skärm tidigare.

I går var några elever på Linnéskolan och tävlade i kommunmästerskapen i friidrott. De hade en bra dag och tog även med sig några medaljer hem. Vi som var kvar i skolan hade en mysig förmiddag tillsammans när vi tittade på Bröderna Lejonhjärta.

Nästa vecka, som är terminens sista, är det mycket aktiviteter inbokade. På tisdag ska vi tillsammans med de övriga fyrorna på skolan gå till Arnolds park där eleverna bland annat ska få lite olika uppdrag i forma av  ”Bäst i test” och lite andra gemensamma aktiviteter. Till lunch grillar vi korv som vi tar med från skolan. Vill man ha med en fika så går det bra. Även sittunderlag är bra att ha med samt kläder efter väder.

På onsdag skulle vi haft ytterligare en dag utomhus, men den är flyttad till hösten så istället kommer vi att varva lektioner med olika uppdrag.

Sista dagen börjar vi kl 8 som vanligt och slutar kl 11.00. Dagen börjar i klassrummet och efter en stund går vi till idrottshallen där åk 6 uppträder inför elever och föräldrar till sexans elever. Efter en rast avslutar vi i klassrummet där vi fikar och har lite mysigt.

Händer i vecka 23
Måndag 6/6
Sveriges nationaldag

Tisdag 7/6
Aktivitetsdag ute, fika om man vill

Onsdag 8/6

Torsdag 9/6

Fredag 10/6
Skolavslutning

 

 

Det här inlägget postades i 5c Veckans info. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *