Välkomna till åk 6!

Välkomna till åk 6!

Torsdagen den 17 augusti kl 08.00 träffas vi i våra klassrum, vilket som vanligt är öppet från kl 07.45. Dagen börjar med en gemensam start i klassrummet och därefter har vi lektioner enligt schemat. OBS! Ingen läxhjälp den första skoldagen 🙂

Se resp klasschema med start- och sluttider nedan:

Download (PDF, 101KB)

Download (PDF, 100KB)

Download (PDF, 102KB)

När det gäller moderna språk (språkval) har alla elever fått sitt förstahandsval. Första lektionen är på fredag. Undervisande lärare är följande:

Tyska – Julia Nasz
Franska – Hosni Baroud
Spanska – Diana Gonzalez Lindberg

Nytt för detta läsår är att sexorna har ett lektionstillfälle per vecka som på schemat benämns SKVAR, där vi jobbar med skolans värdegrundsarbete. Se nedan för mer detaljerad information.

I år kommer eleverna även att läsa hem- och konsumentkunskap i halvklass varannan vecka. Albin Pålsson, undervisande lärare, önskar att ni tar del av ämnets syfte och innehåll via https://vadblirdetformat.vibloggar.nu/ Där kommer han även kontinuerligt att publicera recept.

Under första skoldagen får eleverna ett personblad och en blankett om att cykla/gå hem från skola/fritids på egen hand. Båda dessa blanketter vill vi att ni fyller i och lämnar tillbaka skyndsamt.

Vi ser fram emot att få träffas på torsdag!

/Mentorer, klassresurser och undervisande lärare i 6an

 

 

Det här inlägget postades i 6a Veckans info, 6b Veckans info, 6c Veckans info. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *