6a, Veckans info 240503

På tisdag, den 7 maj, åker 6a, 6b och 6c på en gemensam studieresa till Växjö. Vi kommer att åka tåg fram och tillbaka. Det medför att skoldagen börjar kl. 08.00 på stationen. Tåget går 08:18 från Älmhult. I Växjö kommer vi att besöka Utvandrarnas hus, domkyrkan samt ha ytterligare en aktivitet utomhus. Från skolan får vi med oss enklare lunch (baguette, dricka och frukt). Eleverna får även ta med sig en fika, samt extra dricka. Ta gärna med ett sittunderlag, då vi kommer vara ute och äta vår fika och lunch.
Tågresan från Växjö sker kl. 14.08 och vi beräknar vara framme vid Älmhults station kl. 14.42. Därefter avslutas skoldagen där. Hör av er om ni har några frågor.

I stället för det vanliga utvecklingssamtalet kommer vi den här terminen ha öppet hus, tisdagen den 28/5 och torsdagen den 30/5, kl. 13.00-16.00. Då har ni tillsammans med era barn möjlighet att komma och titta igenom de nationella proven. De som önskar kan även, i samband med detta besök, boka ett kortare samtal, på 15 minuter tillsammans med mig. Om ni önskar boka ett samtal, meddela mig senast den 15 maj, via mail cecilia.winlund@almhult.se, så återkommer jag med en tid någon av ovanstående eftermiddagar.

Läxor mm till vecka 19

Måndag 3/5
Idrott

Tisdag 4/5
Studieresa till Växjö

Onsdag 5/5
Sv – Skrivuppgift kopplad till förra veckans läsläxa, välj en av uppgifterna 22-25 i häftet.

Torsdag 6/5
Lovdag

Fredag 7/5
Lovdag

Planerade aktiviteter
20 maj                  LUNE-dagarna, Lund
22 maj                  KM i friidrott
28 maj                  Öppet hus, np och ev kortare samtal
30 maj                  Öppet hus, np och ev kortare samtal
7 juni                    Lovdag
11 juni                   Besök på Linnéskolan
14 juni                  Skolavslutning

Det här inlägget postades i 6a Veckans info. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *