6c, Veckans info 2024-05-03

På tisdag åker vi på studiebesök till Växjö tillsammans med de andra två sexorna. Vi tar tåget dit och tillbaka. Det innebär att vi möts upp vid stationen kl 08.00 den dagen och sedan avgår tåget kl 08.18. Vi får med oss lunch (baguette, dricka, frukt) från skolan. Eleverna får även ha med extra fika. Vi kommer att besöka domkyrkan och Utvandrarnas hus, samt ha någon form av aktivitet utomhus. Hemfärden sker från Växjö kl 14.08 och vi beräknas anlända på Älmhults station kl 14.42 där skoldagen avslutas. Hör av er om ni har frågor kring dagen!

I stället för utvecklingssamtal kommer vi den här terminen ha öppet hus, tisdagen den 28/5 och torsdagen den 30/5 kl 13.00-16.00, då ni tillsammans med era barn har möjlighet att komma och titta igenom de nationella proven. De som önskar kan även boka ett kortare samtal på max 15 min tillsammans med mig i samband med detta. Om ni önskar boka ett samtal meddelar ni mig senast den 15 maj via mail, så återkommer jag med en tid någon av ovanstående eftermiddagar.

Läxor mm till vecka 19

Måndag 6/5
Eng:
skrivövning
HKK: inlämning grupp 2
Idrott

Tisdag 7/5
Heldag i Växjö
Läxhjälp

Onsdag 8/5
So: prov ”De abrahamitiska religionerna”

Torsdag 9/5
Lovdag

Fredag 10/5
Lovdag

 

Kommande aktiviteter
20/5                  Skolresa
22/5                  KM i friidrott
28/5                  Öppet hus; np och ev kortare samtal
30/5                  Öppet hus; np och ev kortare samtal
31/5                  Prov; media och minoriteter
6/6                    Lovdag
7/6                    Lovdag
11/6                  Besöksdag på Linnéskolan
14/6                  Skolavslutning

Det här inlägget postades i 6c Veckans info. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *