Klass 4c, läxor och info v 17

Nästa vecka kommer vi att göra ett läsförståelsetest på måndag eftermiddag (DLS). Vi gjorde ett liknande test förra terminen och resultaten kan därmed jämföras, så att vi kan se elevernas utveckling. På onsdag är det dags för prao (jobbskuggning) och alla de platser som lämnats in har godkänts av rektor. Eleverna kommer att få med sig ett papper med frågor att ställa och kommer senare att få  få berätta lite om sin dag för klasskompisarna. På fredag är det studiedag (29/4). Veckan därefter skall klassen simma på onsdagen (4/5) direkt på morgonen, vilket innebär att de kommer att cykla gemensamt från skolan kl 8. De behöver alltså cykel, cykelhjälm och badkläder till den dagen. Hör av er om det är någon som har problem att ordna cykel.

Måndag – Idrott, Läsförståelsetest

Tisdag 

Onsdag – PRAO

Torsdag – Svenska: Läsläxa + uppgift i skrivboken

Fredag – Studiedag

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.