4c info och läxor till v 21

På måndag har vi vår sista bibliotekstid för den här veckan och då ska vi låna våra sommarlovsböcker. De elever som läser fem böcker över sommaren kommer att få ett presentkort som de sedan kan byta ut mot valfri prisbok på Älmhults bibliotek. Eleverna ska lämna in en lista med böckerna som de läst senast den 2 september för att delta.

Här i skolan kommer vi att arbeta med sommarlovsböckerna genom att eleverna får välja ut en av böckerna och skriva lite om den på ett särskilt arbetsblad. När vi samlas efter sommaren kommer de få ge varandra lite boktips och berätta om boken de valt för sina klasskompisar.

Måndagen den 30 maj är det dags för kommunmästerskapen i friidrott för 4-6 på Linnéskolan. Många elever i klassen skall vara med och tävla i olika grenar. De som inte ska vara med i tävlingarna stannar kvar på Klöxhultsskolan och har andra utomhusaktiviteter hela dagen. Mer information hittar ni under rubriken “Kommunmästerskap i friidrott” nedan.

Läxor mm till v 21

Måndag 23/5     Idrott

Tisdag 24/5     NO-diagnos (träna repetitionsfrågor samt begrepp på stencil)

Onsdag 25/5     Idrott, Eng: arbetsblad “It is, there is, there are”

Torsdag 26/5     Sv: Läsläxa och uppgift i skrivboken

Fredag 27/5     Ma: multiplikationstabellerna + arbetsblad

Hälsningar Cissi

Det här inlägget postades i Läsåret 2016/17. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.