Kolmården och lite annat

Hej!

I samband med att klassen sålde majblommor anmälde jag oss till en säljtävling med motivering varför just 5b skulle vinna. Nu har beskedet kommit att vi vunnit en resa till Kolmården inklusive resa och inträde! Jag vet inte mer än så, men återkommer när jag fått mer information. Barnen blev jätteglada när jag berättade och tanken har kommit upp att vi kanske kan övernatta och kombinera med klassresa.

Nu till aktiviteter som är betydligt närmare i tid…
I morgon tisdag är det ca halva klassen som tävlar i kommunmästerskapen på Linnéskolan och resten är kvar på Klöxhult för att ha olika friluftsaktiviteter som sexorna planerat. Info om KM finns i tidigare veckobrev, men nedan finns tävlingstiderna.

8.40                  Samling
09.10 – 10.30   60 m
10.30 – 11.30   Kast
11.30 – 12.30   Längdhopp
12.30 – 13.30  Höjdhopp
13.40                Stafett
14.00                Prisutdelning

De som är kvar på skolan samlas i klassrummet 8.20 och bör komma i idrottskläder. Om man vill får man ha fika med sig.

På torsdag förmiddag ska vi först göra lite saker i klassrummet för att sedan ha lite roligt tillsammans med Simon. De som vill får ha med sig fika, vattenpistol och oömma kläder som tål att bli blöta.

På fredag är det som jag tidigare informerat om skoldag mellan kl 8.00 – 11.00.

Hälsningar
Anette

Det här inlägget postades i Läsåret 2015/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.