6a, Veckoinfo 2017-09-29

Hej!

Först vill jag tacka alla som kom till vårt föräldramöte! På utvecklingssamtalen kommer vi bland annat samtal mer om nationella prov och bedömningen. Titta gärna lite extra på uppgifterna i häftet. Om någon saknar häfte så hör av er.

I dagens brev bifogar jag tider för terminens utvecklingssamtal. Om ni inte har möjlighet att komma den uppsatta tiden, så försök byta med någon annan eller byt till någon av reservtiderna. På utvecklingssamtalet informerade vi om att det inte blir några skriftliga omdömen i 6:an, men om ni har en specifik fråga som rör ett enskilt ämne får ni gärna maila dem innan samtalet. Då får jag en möjlighet att prata med berörd lärare och ni får ett svar på utvecklingssamtalet.

Download (DOCX, 13KB)

Under nästa vecka är det dags för en del tester. Vi börjar veckan med ett matematikprov på kapitel 1 och 2. Tisdagen fortsätter med att i grupper redovisa sway. På onsdagen är det diagnos i engelska. Cissi meddelar att det är inget de behöver plugga på, om de har deltagit på lektionerna och gjort sina läxor. På torsdagen avslutar geografin med ett skriftligt prov. Ett tips är att titta närmare på målblanketten, så att man vet vad man ska träna på. Träna även på olika övningsblad vi har gjort och på tillhörande sidor i Geografiboken.

På torsdagen där det även dags för simning på Haganäs. För detta behöver eleverna, förutom badkläder, även cykel och cykelhjälm. De cyklar från skolan omkring 10.30 och är tillbaka till lunchen.

Vi har fått info från KIF, är du intresserad så finns mer information på startsidan på bloggen.

Läxor mm v. 39

Måndag; Musik, idrott, Ma-prov kap 1 och 2
Tisdag: Sv – börja redovisa sway
Onsdag: Eng – diagnos Unit 1
Torsdag: So – Prov ”Europas länder”
Simhall – badkläder, cykel, hjälm
Fredag:

Planerade aktiviter:
5 oktober – Simning, Haganäs
5 oktober – Geografiprov (Europas länder, se måldokument)
19 oktober – IsaNina visar och pratar om Musically
Vecka 44 – Höstlov
10 november – Hemkunskapsprov
30 november – Black Forest (Skapande skola) på Ikea aktivitetshus
11 december – Workshop Black Forest

 

Det här inlägget postades i Läsåret 2017/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *