6b, veckoinfo 2017-09-29

Hej!

Tack till er som kom till föräldramötet. Jag tar gärna emot synpunkter på upplägget och innehållet, då vi testade något nytt denna gång.

I dagens inlägg bifogar jag tider för terminens utvecklingssamtal. Om ni inte har möjlighet att komma den uppsatta tiden, så försök byta med någon annan och om det inte går, får ni höra av er. På föräldramötet informerade vi om att det inte blir några skriftliga omdömen i 6:an, men om ni har en specifik fråga som rör ett enskilt ämne får ni gärna maila dem innan samtalet. Då får jag en möjlighet att prata med berörd lärare och ni får ett svar på utvecklingssamtalet.

Download (DOCX, 15KB)

På måndag börjar veckan med ett matematikprov på kapitel 1 och 2. På torsdag är det diagnos i engelska. Cissi meddelar att det är inget de behöver plugga extra på, om de har deltagit på lektionerna och gjort sina läxor. På fredagen avslutas geografin med ett skriftligt prov. Ett tips är att titta närmare på målblanketten och lärmatrisen, så att man vet vad man ska träna på. Träna även på olika övningsblad vi har gjort och på tillhörande sidor i Geografiboken.

På onsdag är det dags för simning i Haganäs igen. För detta behöver eleverna, förutom badkläder, även cykel och cykelhjälm.

Läxor m.m. vecka 40
Måndag
:
Ma: Prov kapitel 1 – 2

Tisdag:
HPV-vaccinering för tjejerna

Onsdag:
Simning

Torsdag:
Eng: Diagnos unit 1

Fredag:
So: Prov Europa

Inplanerade aktiviteter och skolarbete:
2/10     Prov matte kap 1 + 2
4/10     Simning i Haganäs
6/10     Prov Europa
9 eller 10/10 Test Universum
19/10    IsaNina visar och pratar om Musically
9/11      Prov hkk
30/11    Black Forest (Skapande skola) på Ikea aktivitetshus
11/12     Workshop Black Forest

Det här inlägget postades i Läsåret 2017/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.