6c, veckoinfo 180119

Tillbyggnaden av skolan är nu igång och på grund av det är en del av skolgården avspärrad. Det gäller den sidan av skolan som ligger mot Skogens förskola och det innebär att ingen får gå innanför avspärrat område.

I nästa vecka kommer vi att få besök av språkvalslärarna från Linnéskolan. De kommer att informera om sina olika språk och lämna ut blanketter till eleverna som ska lämnas in senast den 13 februari. Tänk på att de som beslutat sig för att börja på någon annan skola än Linnéskolan inte ska lämna in denna blankett.

Vi håller fortfarande på att träna mulitiplikationstabellerna 1-10 här i skolan och inleder varje mattelektion med två minuters övning. Om man önskar träna lite extra hemma har jag hittat en ny väldigt bra sida att öva på som jag gärna tipsar om: Math trainer – multiplication

Denna vecka avslutades med dans i klassrummet! Jag kan berätta att vi har många duktiga dansare i klassen! Se gärna ett klipp på instagramkontot kloxhultskolanidrott.

Läxor mm till v 4

Måndag 22/1
Idrott

Tisdag 23/1
NO – läsa och kunna s. 49-51

Onsdag 24/1
Eng – läs text om en austronaut, skriv ner stödord och träna på att återberätta det viktigaste (Kamars grupp – träna på halva text 1 s. 4 i häftet, gör färdigt övning a/an på stencil)
Besök av språkvalslärare

Torsdag 25/1
Ma – s.108-109 (görs i läxhäftet)

Fredag 26/1
SO – Titta på två filmer om buddhism https://www.youtube.com/watch?v=OgvZYLQbR2g
https://www.youtube.com/watch?v=z2D6ZIumzwc

Idrott

Kommande aktiviteter mm
24 januari – Språkintroduktion av lärare från Linnéskolan
30 januari – Studiedag
31 januari – Prov hinduism & buddhism
6 februari – Np svenska
8 februari – Np svenska
13 februari – Senast lämna språkvalsblankett till mentor
13 februari – Friluftsdag

Det här inlägget postades i Läsåret 2017/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.