6c, veckoinfo 180413

Den här veckan har jag varit hemma och vabbat en del så klassen har tyvärr fått ha en del vikarier, men jag lyckades i alla fall ordna så att jag kunde komma när eleverna skulle göra sina nationella prov i matte och det kändes bra. Det var två tuffa förmiddagar för klassen men de kämpade på mycket bra och gjorde sitt bästa. Nu väntar jag spänt på att få se resultaten! Liksom vid alla nationella prov rättar vi inte våra egna klassers prov, utan byter med varandra. All behörig personal är också med vid rättning av de olika delarna oavsett vilken årskurs man arbetar i. Allt för att resultatet ska bli så rättssäkert som möjligt.

Idag fick eleverna veta att vi blivit inbjudna att vara med på LUNE-dagarna i Lund torsdagen den 24 maj. Det innebär att vi kommer att få besöka shower i kemi, biologi och fysik som visas av studenter på Lunds Universitet. Det brukar vara mycket uppskattat! Alla årskurser 6-elever på Klöxhult kommer att åka tillsammans, vi tar oss dit och hem med tåg. Mer information kommer när det börjar närma sig.

Vårvädret verkar hålla i sig och från och med nästa vecka kommer eleverna vara ute på idrottslektionerna.

Läxor mm till vecka 16

Måndag 16/4
Idrott ute – Idrottsläxa lämnas in
Bibliotekstid

Tisdag 17/4
NO- kunna mikroskopets delar (se bilaga nedan)
Elevråd kl 8.00

Onsdag 18/4

Torsdag 19/4
Musik – kunna trumsetets delar
https://wordwall.net/resource/186337/music/trumsetets-delar-ver-1
https://musikrumrickard.blogspot.se/2017/11/trumsetets-delar.html
http://musikrumrickard.blogspot.se/2017/11/digitalt-trumset-delar-1.html

Fredag 20/4
So-läxförhör häftet “Jordens inre och yttre krafter”
Idrott ute

Download (PDF, 422KB)

Kommande aktiviteter mm
30 april – lovdag
2 maj – np engelska
4 maj – np engelska
11 maj – lovdag
24 maj – LUNE-dagarna, Lund
13 juni – aktivitetsdag på Linnéskolan
15 juni – skolavslutning

 

Det här inlägget postades i Läsåret 2017/18. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.