4a, veckobrev 190412

Vilken intensiv dag det blev! Ibland tror man att man ska hinna med hur mycket som helst på ingen tid alls. Vi började dagen med matteprov på kapitlet om decimaltal. Därefter gjorde vi en utvärdering av tema/friluftsdagen. Jag var väldigt nyfiken på att höra hur eleverna upplevt dagen, eftersom jag själv tyvärr inte fick/kunde vara med. Eleverna fick skriva  ner tre stjärnor och en önskan (dvs tre bra saker och ett önskemål om vad vi kan förbättra till nästa gång).

Här är exempel på några stjärnor: Newtons vagga var kul, Mickes runda var rolig, fika ute var mysigt, att skydda ägget gick bra för min grupp (touch down), roligt med rymdkommunikation, roliga uppgifter, tipsrundan var inte så lätt och därför rolig, en väldig bra dag, kul att bygga med lego, att vi fick vara ute lite, man fick göra olika saker hela tiden, fikapausen, experimenten var roliga, bygga kupol var roligt, vårt samarbete gick bra.

Önskemål: Fler aktiviteter ute, Cissi skulle vara med, alla som ville skulle få bli fotade i kupolen, korv med bröd till lunch, fler saker att göra på sista passet, en liten rast på eftermiddagen, få lite mer hjälp ibland, tipsrundan var lite lång, att alla får göra samma sak så att man inte blir avundsjuk, alla klasser tillsammans, lite mer instruktioner.

Många bra utvärderingar och tankar som vi kan ta med oss! Titta gärna på inläggen under “Mot nya höjder – make space 4a” där ni kan se bilder och filmer från dagen. Fler inlägg kommer inom kort: http://kloxhult46.vibloggar.nu/category/make-space-4a/

Vi försökte också hinna med att skriva färdigt instruktionen om hur man matar en kameleont och göra färdigt teknikuppgiften som påbörjades tidigare i veckan, men som sagt tiden räckte inte riktigt till. Vi får samla ihop oss efter påsk.

Efter påsklovet är det dags för utegympa hälsar Micke! Hoppas värmen är tillbaka då.

Påskharen har förresten redan varit på besök hos mig och den hade lämnat ett litet ägg till alla eleverna i klassen, som de fick med sig innan de gick hem för dagen!

Glad påsk önskar jag er alla!

Vecka 17

Mån 22/4
Annandag påsk

Tis 23/4
Studiedag

Ons 24/4         
Läxhjälp 14.15 

Tors 25/4
Ma-prov för de som var borta fredag före lovet.

Fre 26/4
Idrott ute

Kommande aktiviteter mm
Vecka 16                             Påsklov
23 april                               Studiedag
1 maj                                   Lovdag
31 maj                                 Studiedag
7 juni                                   Studiedag

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *