4b, Veckoinfo 2019-05-17

Hej!

Onsdagen den 22 maj åker vi, tillsammans med 4a och 4c, till Linnéuniversitetet i Växjö. Dagen börjar med att vi får ge oss ut på en expedition, där vi kommer att besöka två olika stationer. På de olika stationerna får vi träffa både lärare och studenter från olika utbildningar som ges på Linnéuniversitetet, samt få utföra utmaningar och olika aktiviteter. Expedition Campus kommer att ske delvis utomhus, så kom ihåg att ha kläder efter väder!
Därefter får vi vara med om en Vetenskapsshow. Det är en show av Tekniska museet och en presentation från NoT-eleverna på Fagrabäcksskolan i Växjö. Extra roligt och häftigt är att denna vetenskapsshow kommer att inledas med att spela upp våra fyrors rymdlåt.
Till lunch serverar vi baguette, dricka och frukt, som vi har med från skolan. De som vill får gärna ta med sig en lite mer matigare fika och en liten go’fika. Tänk på att det inte får vara godis, läsk, nötter, mandel eller sesamfrö.
Vi samlas på skolan kl 08.00 och beräknar vara tillbaka till 14.00.

Karin meddelar att det till nästa vecka är det ingen läxa i engelska. Men att de kommer att nästa vecka börja ett nytt område ”Sports/School/Friends”.

Onsdagen den 29 maj är det dags för Kommunmästerskap i friidrott, för kommunens fyror, femmor och sexor. De som tävlar på Linnéskolan hela dagen och övriga kommer att vara kvar på skolan. I vår klass kommer Maja, Vera, Ewolyn, Konstantyn, Sigge, Alice, Ida W, Filip och Hugo att delta.
Dessa har fått med sig information med starttider för de olika grenarna, samt ett papper med övrig information. Där finns även en liten del som vårdnadshavare ska signera och sedan lämnas tillbaka till skolan.
De elever som önskar att få cykla med personal ifrån Klöxhultsskolan och tillbaka, samlas på Klöxhultsskolan vid kl. 08.00.

Sista skoldagen på läsåret går eleverna i skolan mellan 08.00 – 11.00. Bussarna går hem kl. 11.10. Lunch serveras endast till de elever som är på fritids.

Läxor mm vecka 21

Måndag 20/5
Läxhjälp

Tisdag 21/5

Ma-läxa
Idrott
utomhus

Onsdag 22/5
Linnéuniversitetet 08.00-14.00


Torsdag 23/5


Fredag 24/5

Idrott
utomhus

Kommande aktiviteter mm
22 maj           Linnéuniversitetet Mot nya höjder
22 maj           Klassträff på Vallgatans fotbollsplan
29 maj           Kommunmästerskap i friidrott
30 maj           Helgdag
31 maj           Lovdag
6 juni             Helgdag
7 juni             Lovdag
14 juni           Skolavslutning

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *