Höjdpunkt Linné

Idag har vi fått ta del av belöningen för vårt deltagande i Mot nya höjder – Make space. Vi blev inbjudna till expedition Campus på Linnéuniversitetet i Växjö. Varje klass började dagen med att besöka två olika stationer. Klass 4a fick besöka polisutbildningen och skog och träteknik. Klass 4b besökte psykologiutbildningen och medieteknik. Klass 4c fick titta närmare på byggteknik och matematikinstitutionen. Därefter samlades alla klasserna och fick vara med om en vetenskapsshow som inleddes med att vår rymdlåt spelades upp inför alla deltagande skolor. Vetenskapsshowen fortsatte sedan med en presentation av NOT-eleverna på Fagrabäckskolan samt en show av Tekniska museet i Stockholm. Efter en intensiv förmiddag åt vi lunch i gröngräset på Campus innan vi begav oss hemåt. Det blev en toppendag med våra härliga elever!

Det här inlägget postades i Allmänt, Klass 4a, Klass 4b, Klass 4c, Matte, Mot nya höjder!, NO. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.