Glad sommar!

Vilken härlig skolavslutningsdag vi fick i fredags! Vädret var verkligen på vår sida och sexornas föreställning var fantastiskt fin!

Jag vill återigen tacka klass 4a med föräldrar för det här läsåret! Det har varit så roligt att få lära känna er och att få följa med i alla elevernas utveckling. Det är ett väldigt härligt gäng! Tack också för den fina sommarpresenten! Bettan hälsar också och tackar!

Jag har redan fått det första vykortet från en elev som läst en av sina sommarlovsböcker och jag ser fram emot många vykort under sommaren. Så här gör ni för att skicka ett vykort till mig:

Download (DOCX, 223KB)

Under de sista veckorna i skolan arbetade vi med grupparbetet “Ön”. Jag kommer så småningom att lägga ut delar av deras arbete här på bloggen i ett eget inlägg så att ni kan få se vad de gjort.

Nästa läsår byter vi klassrum, vi kommer fortfarande att hålla till på Vintergatan, men flyttar in i klassrummet som tidigare tillhörde 5c. Vi kommer även att byta ingång och kapprum. Klassen ska hänga av sig i det kapprummet som finns i korridoren bort mot Arken och kommer även att ha sina skåp där. Tyvärr blev detta beslutat så sent att vi inte hann gå dit och titta gemensamt. Vi får ta det vid uppstarten istället, så att alla säkert hittar rätt.

Hoppas Ni alla får en riktigt härlig sommar! Jag ser fram emot att få träffa er igen till hösten!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.