Stor dramatik i 4c!

Vilka fantastiska framförande av fabeln “Hunden, tuppen och schakalen” som vi fick se i 4c:s klassrum idag! Så duktiga elever som helt själva utefter ett färdigt manus på bara några lektioner fått träna in sina framföranden och planera sin scenografi och sina scenkläder.

Med hjälp av rollspel skapas situationer som gör att eleverna får träna på att uttrycka sig både genom tal- och kroppsspråk. De får också träna sina sociala förmågor genom att de måste samarbeta för att nå ett bra resultat. Viktigast är dock att ha ett tillåtande klassrumsklimat som gör att alla vågar uttrycka sig.

Det var fyra grupper som spelade upp pjäsen och två av dem visas här. Se och njut!

 

 

Det här inlägget postades i 6c Veckans info. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *