Äventyret Vi i femman

I måndags var det dags för klass 5c att åka till radiohuset i Växjö för att tävla i kvartsfinalen i Vi i femman. Det var en laddad stämning i bussen dit och när vi kom fram fick klassens tävlingsrepresentanter Ella och Oliver varsin tävlingströja och därefter fick de spela in en kort presentation av sig själva. Övriga i klassen hann fika, fick information om klassens fråga samt laddade upp med den nyskrivna hejaramsan.

Det var en jämn match, men till slut stod Torparskolan 5b som segrare med några poäng. Vi lämnade radiostudion glada och stolta över att vi är en av de åtta bästa femmorna i Kronobergs län och firade det genom att äta lunch på Max i Växjö.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Det här inlägget postades i 6c Veckans info. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *