5a, Veckans info 230526

På måndag görs ett nytt försök att ge eleverna sin andra dos HPV. Klass 5a har tid ca 9.00-10.00. Det är två skolsköterskor på plats, en som sköter journalföringen och Anne som vaccinerar. Om ni har några frågor/funderingar får ni gärna höra av er till skolsköterska Anne via mail anne.wedin@almhult.se eller på telefon 0476-55343.

På tisdag har klassen SO-prov kring “Stormaktstiden” (stencilhäfte).

På onsdag fm åker vi till Vetenskapshuset i Markaryd för uteexkursion, ”Livet i sjön”, samt vattenlaborationer i kemilabbet. Eftersom vissa aktiviteter är utomhus är det viktigt med kläder efter väder. Till lunch blir det kycklingsallad som vi tar med från skolan, men eleverna behöver ta med något att äta på samt bestick. Vill man får man ta med en liten fika till förmiddagen.

Läxor mm till vecka 22

Måndag 29/5
Vaccination HPV ca kl 9.00-10.00
Läxhjälp 14.00

Tisdag 30/5
SO-prov “Stormaktstiden”
Idrott

Onsdag 31/5
Besök på Vetenskapshuset i Markaryd – kläder efter väder, burk att äta ur, bestick, fika
Läxhjälp 14.00

Torsdag 1/6
NO – s. 96-99 + repetera (kunna) alla begreppskorten (kopia nedan)

Fredag 2/6
Idrott

Download (PDF, 452KB)

 

Det här inlägget postades i 6a Veckans info. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *